Godziny pracy Urzędu:
Poniedziałek 7:00 – 15:00
Wtorek 7:00 – 16:00
Godziny pracy Urzędu:
Poniedziałek 7:00 – 15:00
Wtorek 7:00 – 16:00
Środa 7:00 – 15:00
Czwartek 7:00 – 16:00
Piątek 7:00 – 13:00
Wczoraj w Instytucie Kulinarnym Transgourmet Warszawie, odbył się finał konkursu dla młodych kucharzy „Kulinarne Odkrycia Ameryki”. Tematem były dzikie amerykańskie ryby: mintaj i łosoś oraz amerykańska wołowina. Największe uznanie jury zdobyły potrawy przygotowane przez pochodzącego z Wisły Damiana Badurę, absolwenta Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich a obecnie kucharza katowickiej restauracji Prodiż Bistro & Pizza. Organizatorem kulinarnej rywalizacji byli: Dział Rolny Ambasady USA w Warszawie wraz z Klubem Szefów Kuchni oraz Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni.
Również gratulujemy kulinarnego sukcesu !