Centrum Informacji
Turystycznej
Wisła Plac Hoffa 3, kom. 791 400 485
tel. (33) 855 34 56
Stacja Narciarska Soszów w Wiśle zorganizowała wspólne świętowanie Dnia Dziecka. Jedną z atrakcji sobotniej imprezy plenerowej były warsztaty pieczenia pizzy, które dla dzieci poprowadził Marcin Czubak – finalista popularnego programu telewizyjnego „Top Chef".
- Po sukcesie majówkowego grillowania z Adamem Borowiczem, kolejne bardzo udane wydarzenie z udziałem postaci znanej ze szklanego ekranu. Chcemy, żeby Stacja Narciarska Soszów tętniła życiem nie tylko podczas sezonu zimowego. Stąd właśnie pomysły na takie imprezy. W Dzień Dziecka najmłodsi uczestnicy zrobili prawie 200 porcji pizzy - mówi Tomasz Prandzioch, dyrektor Stacji Narciarskiej Soszów.
Poniżej fotorelacja z tego wydarzenia.